Kábelt loptak a Keleti pályaudvarnál, változik a menetrend

Várhatóan délelőtt áll vissza minden a normál kerékvágásba.

Hétfő este óta nem működik a biztosítóberendezés a Keleti pályaudvarra bevezető vágányokon, mert kábelt loptak. Ezért a kedd reggeli csúcsidőszakban a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Hatvan vonalon jelentős menetrendi változásokat vezetett be a MÁV – közölte a Mávinform.

A helyreállítást sikerült befejezniük, a menetrend várhatóan délelőtt áll helyre az érintett vonalakon. A hajnalban közölt közlekedési rendhez képest már több elővárosi vonatot elindítanak.

Friss információkat a MÁV honlapján találhatnak az utasok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek