Elfogták a kábeltolvajokat

Két férfit és egy nőt értek tetten a rendőrök kábellopás közben, a számlájukon hétmilliós kár van.

Az acsádi vasútállomás térségében tavaly hatszor, az idén egyszer loptak el vasúti biztosító kábeleket, az anyagi kár mellett a közlekedést is veszélyeztették. A sorozatos lopások miatt a rendőrök figyelőszolgálatot szerveztek, és a vámosokkal közösen ellenőrizték az esetleges átvevőhelyeket.

Az akció sikerrel járt, január 15-én éjszaka tetten értek két férfit és egy nőt, akik ismét kábeleket akartak ellopni. Elfogták és őrizetbe vették őket, a sorozatlopással kb. hétmillió forint kárt okoztak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló