Holttest a csomagtartóban - Kalapáccsal verte agyon alvó feleségét

Bocsánatot kért haldokló feleségétől az a 36 éves férfi, aki azért verte agyon álmában az asszonyt, mert az bejelentette: elhagyja. 11 éves kislányuk a szomszéd szobában aludt.

December 16-án tett bejelentést a rendőrségen egy asszony 30 éves, Kemenesmagasiban lakó lánya eltűnése miatt. A körzeti megbízott még aznap elment a nő házához, ahol beszélt a férjével. B.Sz. elmondta, hogy a felesége elhagyta, egy idegen férfival ment el. a körzeti megbízott bement a házba, körülnézett, majd a garázsban álló kocsit is megnézte, aminek utasterében semmi szokatlant nem látott. Ennek ellenére kérte a férfit, nyissa ki a csomagtartót. Itt feküdt fóliába csavarva B.Sz-né. A férj megtört és beismerte, ő gyilkolta meg a feleségét.

A csomagtartóban találtak rá a holttestre
A csomagtartóban találtak rá a holttestre
Vas MRFK / nyugat.hu

Rendezett körülmények között élt Kemenesmagasiban a B. házaspár. Mindketten dolgoztak, békében nevelték 11 éves lányukat. A környéken lakók normális családként írták le őket, hangos szót sem hallottak tőlük. Családi házukban lakott a férj édesanyja is. December 15-én aztán villámcsapásként érte a 36 éves B.Sz-t, amikor délután, munkából hazaérve felesége közölte vele, januárban elhagyja.

A házaspár ezután nyugodtan beszélgetett, lefektették a lányukat, majd 22 óra körül a feleség is elment lefeküdni. A férj agyában viszont egyre vadabb gondolatok támadtak. Egy ideig vívódott, de végül úgy döntött, "az lesz a legjobb", ha megöli az asszonyt. A garázsból magához vett egy kalapácsot és bement az alvó asszonyhoz. Jó ideig állt az ágy mellett, viaskodva önmagával, de amikor az asszony úgy fordult az ágyban, hogy a halántéka a férj felé került, akkor a férfi döntött. Felemelte a nagy kalapácsot és lesújtott...

Sajtótájékoztató Szombathelyen
Sajtótájékoztató Szombathelyen
Tánczos Mihály

Az előzetesben lévő férfi vallomásából kiderült, hogy már az ütés után azonnal megbánta, amit tett. Haldokló feleségének elmondta, szeretné visszafordítani a cselekedetét. De már nem volt visszaút. Az asszony fejét legalább három csapás érte. Sérüléseibe rövid időn belül belehalt.

A férfi ezután levette a véres ruháját és levetkőztette a halott feleségét is. A lepedővel együtt a kandallóba gyűrte a véres holmit és a kalapáccsal együtt meggyújtotta. Ezután megmosdatta az asszonyt és felöltöztette abba a ruhába, amiben másnap ment volna dolgozni. Ezután a téli gumi tárolására szolgáló fóliába tekerte, majd az autója csomagtartójába helyezte a holttestet. Mivel ekkor már hajnalodott, ezért úgy tervezte, hogy estére halasztja a test elásását.

Itt érte a halálos csapás az asszonyt - a férj lefejtette a véres huzatot
Itt érte a halálos csapás az asszonyt - a férj lefejtette a véres huzatot
Vas MRFK / nyugat.hu

Azért, hogy elkerülje a találkozást a lányával, kora reggel Celldömölkre hajtott a vasutas férfi, csomagtartójában a felesége holttestével. A 11 éves lánynak nem volt különös, hogy szülei nincsenek otthon, hiszen mindketten dolgoztak és rendszerint korán indultak a munkába.

Az asszonyt azonban nem csak édesanyja, hanem munkatársai is keresték, mivel a precíz nővel még nem fordult elő, hogy késett volna, vagy nem megy be a munkahelyére és ezt nem jelzi előre. A munkatársaknak is azt a mesét adta be a férfi, hogy felesége elhagyta és egy idegen férfival elment.

Kemeneszentmártonban temették el a meggyilkolt asszonyt
Kemeneszentmártonban temették el a meggyilkolt asszonyt
Tánczos Mihály

B.Sz. ellen emberölés bűntettének alapos gyanúja miatt folyik az eljárás. A büntetlen előéletű férfi beismerte bűnét, 5-15 év közötti börtönbüntetésre számíthat. A 11 éves kislány jelenleg nagymamájánál van, a gyámügy hamarosan kinevezi a törvényes képviselőjét. A gyilkos férj elmeorvosi vizsgálatát kezdeményezte a nyomozóhatóság.

Frissítés 2011.12.21. 17:45

A nyugat.hu beszélt a házaspár mindkét tagjának édesanyjával. A ma eltemetett asszony édesanyja annyit mondott lapuinknak, hogy B.Sz. soha nem bántotta korábban a feleségét,m vagy a lányát. A megtört asszony nem tudott arról sem, hogy a lánya szakítani akart volna a férfivel. Amikor az eltűnés bejelentése után néhány órával rendőrautó állt meg a házuk előtt és a rendőrök arra kérték, menjen velük, csak arra gondolt, hogy pontosítani kell néhány adatot. Celldömölkön azonban közölték vele a mellbevágó hírt: megtalálták a lányát. Holtan.

A meggyilkolt nő családja nyilatkozik a Tényeknek
A meggyilkolt nő családja nyilatkozik a Tényeknek
TV2 Tények / nyugat.hu

Az emberöléssel gyanúsított B.Sz. édesanyja most leginkább unokáját félti. Menyét saját lányaként szerette. Azt mondta, nem volt előjele a tragédiának.

Teljesen meghaltam én is attól, ami történt. A fiam intelligens ember, nem iszik, nincsenek káros szenvedélyei, nyugodt természetű. Kikattanhatott, csak erre tudok gondolni. Biztos vagyok benne, hogy ha a rendőrök nem találják meg ilyen hamar, akkor már nem is élne

- tette hozzá az asszony. A 11 éves kislány unokatestvérével az ablak mögül figyelt. Az ablakban még ott voltak a Mikulástól kapott ajándékok. A kislány egyébként úgy tudta, december 16-án édesapja ajándékokért ment Celldömölkre...

Mécsesek a ház előtt
Mécsesek a ház előtt
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló