Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kálmán Olga egy iskolában tanít áprilistól

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kálmán Olgát tavaly nyáron, a HírTV újbóli Fidesz-kézbe vételekor bocsátották el a csatornától, azóta csak a Facebookon volt aktív. Áprilistól a Lumiere Filmiskolában tant majd, ahol eddig rendezőasszisztenseket, produkciós asszisztenseket, scriptereket, segédoperatőreket, vágóasszisztenseket és drónoperatőröket képeztek, de áprilisban indul az iskola első New Media osztálya is. Ez utóbbit vezeti majd Kálmán Olga.

Kálmán Olga
hirtv.hu
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Osztályának hallgatói azt tanulják majd, hogyan működjenek majd egyszemélyes stábként; nem csak a riportkészítés, világítás, kamerakezelés, hanem az utómunka fortélyait is elsajátíthatják.

Kálmán Olga televíziós újságíró mellett dolgozik majd Vágvölgyi B. András, a Magyar Narancs alapító főszerkesztője, filmrendező, Földes András, az Index munkatársa, Katz Dávid, a 24.hu videós újságírója, a filmkészítési alapismereteket pedig Salamon András oktatja majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés