Darabokra szakadt a Ford a 86-oson történt balesetben

Súlyosan megsérült a kamionnal ütköző autó vezetője. A baleset idején ónos eső esett az érintett szakaszon.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt Kamionnal ütközött egy személyautó a 86-oson Egyházasrádócnál January 24. 09:41 hétfőn délelőtt Egyházasrádóc közelében, a 86-os főúton.

Kamion elé sodródott egy Ford a 86-os főúton Fotó: Tánczos Mihály
TM/Nyugat.hu

Egy Ford személyautó tartott Szombathely irányába, amikor egy jobbra ívelő kanyart követően az autó megcsúszott.

A sofőrt körmendi tűzoltók szabadították ki a roncsból
TM/Nyugat.hu

"Láttam, hogy az autó szitálni kezd, majd lemegy a jobb oldali padkára. Már ekkor fékeztem. A sofőr megpróbált visszatérni az úttestre, de az autó keresztbe fordult és így csúszott felém. Tartottam egyenesen a kormányt és fékeztem, amennyire tudtam, de valahol a B-oszlop környékén nekiütköztem. Amikor meg tudtam állni azonnal siettem vissza a roncshoz, addigra már más járművek is megálltak. A látvány alapján a legrosszabbra számítottam" - mondta a kamiont vezető férfi.

A Scania vezetője nem tudta elkerülni az ütközést az elé sodródó Forddal
TM/Nyugat.hu

A roncsban szerencsére a vezetőn kívül nem ült más. A hátsó ülésen kevés esély lett volna a túlélésre. A biztonsági övét használó sofőr eszméleténél volt, tudtak vele beszélni és úgy tűnt, nem szenvedett súlyos sérülést.

Padkáról tért vissza a sofőr, de kamion elé sodródott
TM/Nyugat.hu

Körmendi tűzoltók szabadították ki a roncsból, a mentők kórházba szállították. Ott azonban kiderült, hogy a sofőr nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett a balesetben.

A sofőr használta a biztonsági övét, utasa szerencsére nem volt
TM/Nyugat.hu

A mentés és műszaki mentés ideje alatt egy sávon, rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom.

A kamion vezetője nézi a Ford roncsát a mentés befejeződése után
TM/Nyugat.hu

A kamion vezetője kereste az első rendszámát, de sokáig nem találta meg, pedig az összegyűrődött fémdarab mellett többen is elmentek.

A kamion sokáig keresett rendszáma
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Sokkoló