Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy hatalmas aulában fért csak el a zalaegerszegi Fidesz kampánycsapata

A megválasztott polgármester vacsorával köszönte meg a munkájukat, és erről a Facebookon is posztolt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mintegy 500-an segítették a munkánkat Zalaegerszegen – írja posztjában Balaicz Zoltán, a város újraválasztott, fideszes polgármestere. Azt is írja, hogy egy jó hangulatú vacsorával igyekeztek meghálálni a segítséget „az aláírásgyűjtőknek, a telefonálóknak, a plakátolóknak, a szavazóköri delegáltaknak, és mindazoknak, akik bármilyen módon hozzájárultak a sikerhez” .

A kampányt köszöntő vacsora
Forrás: Facebook / Balaicz Zoltán
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Balaicz mindenképpen hálás lehet segítőinek, hiszen közel 70 százalékos eredménnyel választották meg újra Zalaegerszeg polgármesterének. Második ciklusát kezdte, 2014-ben 64 százalékos eredménnyel nyert, előtte alpolgármester volt.

A 12 zalaegerszegi választókerület mindegyikében a Fidesz jelöltje győzött, a 17 tagú közgyűlésbe a kompenzációs listáról hárman az ellenzéki összefogástól, egy képviselő a Mi Hazánk Mozgalomtól, egy pedig egy civil szervezettől jutott be. Így a közgyűlésben 12:5 az arány a Fidesz javára, ehhez jön még a polgármester szavazata.

Arról nem szól Balaicz Zoltán Facebook-posztja, hogy milyen pénzből fizették a vacsora költségeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés