Kanyarodó Audi hajtott Fiat oldalába Szombathelyen

Későn vette észre a menetirány szerinti bal oldalról érkező autót egy mellékútról balra kanyarodó gépkocsi vezetője. A vétlen próbált balra kormányozni, de az ütközést már nem tudta elkerülni és járdára ugratva állt meg.

Az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett annak a Fiatnak a vezetője, ami a szombathelyi Ernuszt Kelemen utcában haladt a Márton Áron utca irányába.

A Fiat járdára ugratva állt meg a baleset után
TM/Nyugat.hu
Az Arany patak feletti hídon haladó gépkocsit vezető asszony észlelte, hogy a menetiránya szerinti jobb oldalról, a Szarka Zoltán utcából egy Audi hajt rá az útra, erősen levágva a kanyart .
Az ütközés helye
TM/Nyugat.hu

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A Fiat vezetője balra húzta a kormányt, de az Audi így is nekiütközött az autó jobb oldalának. A Fiat a menetirány szerinti bal oldalon a járdán állt meg.

A balra kanyarodó Audi a balról érkező Fiatnak ütközött - a levágott kanyar miatt az autó jobb oldala sérült
TM/Nyugat.hu

A vétlen sofőrt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították, az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett.

Az Audi rendszámtáblája a Fiat oldalán maradt
TM/Nyugat.hu

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Nem adott elsőbbséget az Audi vezetője, az autó egy érkező Fiattal ütközött
TM/Nyugat.hu
Az ütközés helye
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló