Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Három autó tört össze egy hiba miatt

Ketten megsérültek a szombat délutáni balesetben.
Egy Skoda, egy Audi és egy Citroen rongálódott meg a szombathelyi Alsóhegyi úton történt balesetben. A mentők két embert szállítottak kórházba. Az elsődleges adatok alapján a Skoda utasa nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.
ah2a
TM/Nyugat.hu
Információnk szerint a Skoda haladt az Alsóhegyi úton a temető irányába és út szélén parkoló autókat került ki, amikor a Laky Demeter utcából egy Audi kanyarodott jobbra.
ah7a
TM/Nyugat.hu
A Skoda érintőlegesen ütközött az Audival, majd a menetirány szerinti jobb oldalon egy Citroennek hajtott, amit árokba lökött.
ah5a
TM/Nyugat.hu
A balesetben a Skodában ülők sérültek meg, az utas súlyosan. Ő a nyomok alapján nem használta a biztonsági övét.
ah1a
TM/Nyugat.hu
Az Audi vezetője kérdésünkre elmondta, hogy lassan közelítette meg a kereszteződést, ahol elsőbbséget kellett adnia és balra elnézve látta, hogy nem érkezik jármű. Jobbra már felületesen  pillantott csak és megkezdte a jobbra kanyarodást. Ekkor vette észre az addig A-oszlop takarásában lévő, neki jobbról érkező Skodát, ami a parkoló autók kikerülése miatt részben az ő sávjában közlekedett, a balesetet azonban már nem tudta elkerülni.
ah9a
TM/Nyugat.hu
Az Audi vezetője elmondta azt is, hogy nagyon sajnálja az esetet és megpróbálja felvenni a kapcsolatot a kórházba kerültekkel. Azt is hozzátette, hogy megítélése szerint a Skoda nem feltétlenül a megengedett sebességgel érkezett.
ah12a
TM/Nyugat.hu
Az ütközés után az egyik szomszédos házból egy szolgálaton kívüli tűzoltó érkezett, aki kollégái kiérkezéséig áramtalanította a Skodát és segített a sérülteknek is.
ah8a
TM/Nyugat.hu
Az árokba lökött és betonelemnek ütközött Citroenről kiderült, hogy autószerelőhöz vitte a tulajdonosa és az út szélén parkolt le vele. A rossz hírről, miszerint valószínűleg már soha nem fog elkészülni a jármű az autószerelő értesítette a Citroen tulajdonosát.
ah11a
TM/Nyugat.hu
A mentés és a helyszíni szemle ideje alatt felváltva esett havas eső (+12 fokban) és sütött a nap.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra