Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Másként látja a beleset okát a szombathelyi baleset két sofőrje

A Puskás Tivadar utcában ütközött péntek délután a személyautó és a kisáruszállító.

A Renault kisáruszállító kidöntött egy táblát, majd parkoló autók mellett egy fának ütközött. A balesetet a kisteherautó vezetője néhány karcolással megúszta, a Citroën vezetője nem sérült meg - jelentette munkatársunk a helyszínről.

puskas_tivadar_utca83
TM/Nyugat.hu

A Zanati útról kanyarodott a Puskás Tivadar utcába egy Citroen személyautó, mögötte pedig egy Renault kisáruszállító. Az autó vezetője balra akart bekanyarodni.

Kanyarodó Citroen ütközött az előzésben lévő Renaultnak Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

"Időben kitettem az irányjelzőt és a felezővonalhoz húzódtam, így kezdtem meg a kanyarodást, amikor az autóm ütközött a mellettem elhaladó Renault-val" - mondta el kérdésünkre a Citroent vezető férfi, aki hozzátette, hogy a kisáruszállító szerinte meglehetősen tempódan közlekedett.

A Renault egy jelzőtáblát is kidöntött
TM/Nyugat.hu

A Renault az ütközés után a menetirány szerinti bal oldalon felhajtott a padkára, kidöntött egy jelzőtáblát és érintőlegesen ütközött egy fával. A sofőrje másként látta az előzményeket.

"A Citroen vezetője az utolsó pillanatban tette ki az irányjelzőjét, addigra én már mellette voltam. Imádkoztam, nehogy fának ütközzek, vagy elüssek valakit. Nem mentem gyorsan. 1972 óta vezetek, kisebb koccanásaim voltak, rendszeresen járok külföldre, éppen tegnap tértem vissza Olaszországból ezzel a furgonnal" - mondta a férfi.

Kanyarodó Citroen ütközött az előzésben lévő Renaultnak Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom. Nem alakult ki torlódás.

puskas_tivadar_utca89
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra