Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kap még egy feladatot Müller Cecília

Müller Cecília országos tisztifőorvos is benne lesz abban a bizottságban, ami az állami kórházak vezetőinek kiválasztására tesz javaslatot. A bizottságba meghívták a Magyar Orvosi Kamara elnökét és az MTA egyik igazgatóját is.

Javaslattevő bizottságot kért fel az állami kórházak vezetőinek kiválasztására a Magyar Tudományos Akadémia képviselőjének vezetésével a kormány. A bizottságba meghívták Kincses Gyulát, a Magyar Orvosi Kamara elnökét és több egészségügyi szaktekintélyt. A javaslattevő bizottság tagja lesz Oberfrank Ferenc, az MTA Titkárság köztestületi igazgatója, Bedros J. Róbert miniszterelnöki megbízott, Szócska Miklós, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati kar dékánja és Müller Cecília országos tisztifőorvos.

MTI

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra