Fülbevaló, italtartó és karácsonyfadísz – Új webáruház indult, ahol személyre szabott ajándékot tudunk gyártatni

Ha tanácstalan, mivel lepné meg ismerőseit, tudunk segíteni.

„A kedvencem most ez a lámpa. Ledekkel van megvilágítva alulról, futurisztikus, tényleg nagyon jól néz ki” – mondja a Giftfactory.hu raktárhelyiségében Bozzay György kereskedelmi vezető. Mi pedig megragadjuk az alkalmat és a lámpa távirányítóját, lelkesen állítjuk annak a színét. Van lehetőség bőven.

Giftfactory.hu ajándékok
Ledlámpa
Giftfactory.hu

Mint megtudjuk, a többféle alapmintázattal készülő lámpák feliratát a megrendelő dönti el, így könnyen tudunk látványos, egyedi ajándékot adni karácsonyra. És azon túl is.

De a ledlámpa csak egyike azoknak a tárgyaknak, amelyeknek egyedi legyártását vállalja a közelmúltban indult Giftfactory.hu.

Giftfactory.hu ajándékok
Egyedi ajándékok a karácsonyfa alatt
Giftfactory.hu

A lámpák mellett még számos más ajándék is van a kínálatban, amiket egyedileg gyártathatunk le, saját feliratokkal, szimbólumokkal, emojikkal láthatunk el.

Giftfactory.hu ajándékok
Giftfactory.hu

A raktárhelyiségben a karácsonyfa előtti asztalon névre szóló karácsonyfadíszek, csillagjegyes fülbevalók, karkötők vannak elhelyezve a fotózáshoz, kicsit odébb a polcon faliórák és italtartók várják az ünnepeket és új tulajdonosaikat. Néhány már el is kelt közülük, csak a csomagolásra várnak.

Giftfactory.hu ajándékok
Giftfactory.hu

Közös jellemzőjük, hogy kívánságra a cég feliratokat gravíroz rájuk. A tárgyak alapból is különböznek, és rajtunk múlik, hogy milyen jelekkel, szöveggel tesszük őket még személyesebbé.

A legtöbb ajándék esetében előnézetben meg tudjuk nézni, milyen lesz a végeredmény.

Giftfactory.hu ajándékok
Giftfactory.hu

Nagyobb megrendeléseknél nagyobb szabadság

„A gyártás lelke egy nagy tudású lézervágó” – árulja el Bozzay György. Így elvileg nincs akadálya annak, hogy a cég teljesen egyedi megrendeléseket is teljesítsen. A fent említett ledlámpa esetén ez például azt jelenti, hogy vektoros grafika, vagy akár egyszínű (monokróm) fénykép alapján is le tudnak gyártani egy teljesen egyedi lámpát. Ha valakit érdekel ez a lehetőség, érdeklődjön a lehetőségekről és a feltételekről.

Giftfactory.hu ajándékok
Giftfactory.hu

A Giftfactory.hu várja a vállalati megrendelőket is. Mivel ilyenkor jellemzően nagyobb mennyiségről van szó, nagyobb szabadságot és kedvezőbb árakat tud a cég ajánlani. Ennek részleteiről is célszerű személyesen egyeztetni.

Giftfactory.hu ajándékok
Giftfactory.hu

Ne várjunk sokat a rendeléssel!

Bozzay György hangsúlyozza: minél előbb célszerű leadni a rendelésünket. Nemcsak arról van szó, hogy a cégnek egyedileg kell legyártania a tárgyakat, ami néhány napot igénybe vesz, de hozzá kell számolni a logisztikát és a kiszállítást is, ami a karácsonyi szezonban jelentősen megnyúlhat.

Giftfactory.hu ajándékok
Giftfactory.hu

Amúgy világviszonylatban megfigyelhető az egyedi, személyre szabott gyártás térhódítása, amelynek hátterében egyrészt az egyedi igények, másrészt a rohamléptekkel fejlődő technológia áll. A Giftfactory már indulásakor figyelemre méltó kínálattal rendelkezik, ami a jövőben folyamatosan nő, így célszerű rendszeresen megnézni a felhozatalt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)