Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Karikó Katalin önéletrajzához Bill Gates írt ajánlást

A Microsoft alapítója ajánlja a Nobel-díjas magyar tudós önéletrajzát.

A tudósról szóló könyv, amely nemcsak tudományos pályafutásáról, de magánéletéről is bővebben ír, az Áttörések – Életem és a tudomány címet viseli – írja a hvg.hu .

Az ajánlást Bill Gates milliárdos üzletember, szoftverfejlesztő írta.

A kötetet forgalmazó Helikon közleménye szerint a könyv arról szól, hogyan vezetett egy kisújszállási lány útja a Kádár-kor Magyarországáról az emberiség sorsát alakító, elsőrangú tudósok élvonalába.

A kutató önéletrajza nemcsak tudományos pályafutásáról szól: benne van az ellentmondásos kádári évek Magyarországa, valamint a magánélet minden nehézsége és szépsége is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek