Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kásler Miklós miniszter ma avatja a szombathelyi kórház megújult sebészetét

A régi sebészeti tömböt tették rendbe.

Nem egészen értjük, hogy miért, de szinte titokban avatja fel a szombathelyi Markusovszky kórház megújult sebészeti osztályát Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

Meg nem erősített helyről hallottuk a hírt, amelyet megkeresésünkre nem cáfolt – igaz, nem is erősített meg – a minisztérium.

Mind a kórház, mind a minisztérium írásban kérte az eseménnyel kapcsolatos kérdéseinket, amiket el is küldtünk a két intézménynek.

Korábban annyit lehetett tudni, hogy közel félmilliárdos beruházásról van szó, és a sebészet közel egy évszázados épülete újult meg alapjaiban.

Amint részleteket tudunk, frissítjük írásunkat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra