Kátyú törte ki a kerekeit egy autónak Szombathelyen

A Hollán Ernő és Kiskar utcák csatlakozásánál történt, a kátyú nem volt nagy, de épp elég ahhoz, hogy tönkretegye a kocsit.
A Ford mozgásképtelenné vált a kátyú okozta törés miatt
TM/Nyugat.hu

A Petőfi Sándor utca felől tartott a belváros irányába egy Ford személyautó Szombathelyen, amikor a Hollán Ernő és Kiska utcák csatlakozásánál az autó kátyúba hajtott és a bal első kereke kitörött.

A jármű kereke egy forgalmas útszakasz kátyújában törött ki
TM/Nyugat.hu

Az út közepén megálló jármű mögött torlódás alakult ki, amihez elég volt annyi, hogy több alkalommal a Ford mögé érkező jármű vezetője nem értelmezte az elakadásjelzőt és türelmesen várakozott, a kanyarban mögötte érkezők pedig azt gondolhatták, hogy a lámpánál torlódott fel a kocsisor.

Helyszíni szemle a kátyúnál
TM/Nyugat.hu

A rendőrség kiérkezéséig terelőkúpjaink tették egyértelművé, hogy az elakadt járművet ki kell kerülni. (Véletlenül futottunk bele az esetbe.)

Helyszíni szemle a kátyúnál
TM/Nyugat.hu

A sofőr azért értesítette a rendőrséget, hogy a kárát ki tudja fizettetni az út fenntartójával.

A szombathelyi Hollán Ernő utcában törött ki a Ford bal első kereke egy kátyúban
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sokkoló