Kedd hajnaltól újra normál rendben járnak a helyijáratos buszok Szombathelyen

Kivéve a Paragvári utcát, amit éppen felújítanak.

Kedd hajnaltól feloldják a Thököly utcán a forgalomkorlátozást - írja közleményében a Blaguss Agora Hungary Kft.

Az érintett járatok (30Y, 6, 7, 9, 12*, 21*, 27, 27A, 5H, 10H) ismét az eredeti útvonalon közlekednek, az alapmenetrend szerinti megállóhelyek érintésével.

A 7-es járatok augusztus 30-tól Zanat felé az Aluljáró (Szent Márton út) megállóhelyen állnak meg, az Aluljáró (Thököly út) megállóhelyet a továbbiakban nem érintik.

A Paragvári utca felújítása miatt bevezetett változások továbbra is érvényben maradnak a 2A, 2C, 12, 21, 22, 25, 29A és 29C járatok vonalán előreláthatólag augusztus 31-én éjfélig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek