Kedden országos üzemszünet lesz az ingyenes csatornáknál, nem lesz tévéadás

Az az ingyenes MinDig TV és az előfizetéses MinDig TV Extra szolgáltatások szünetelnek.

Február 4-én a reggel 7:00 és este 19:00 óra közötti időszakban teljes, minden televíziós csatornát és telephelyet érintő leállás várható a digitális földfelszíni televíziós sugárzásban. Az Antenna Hungária közlése szerint ebben az időszakban az ingyenes MinDig TV és az előfizetéses MinDig TV Extra szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

A leállás oka, hogy az Antenna Hungária frekvenciacseréket hajt végre mind a 91 digitális földfelszíni televíziós telephelyén. Az újraindtás után a felhasználóknak újra kell hangolniuk hangolják a digitális földfelszíni vevőeszközöket (DVB-T dekóder, integrált televíziókészülék) a háztartásokban.

Az újrahangolást digitális adók visszakapcsolása (előreláthatólag este 19:00 óra) után érdemes elvégezni. A készülékek többségénél manuálisan kell elindítani a folyamatot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hírek