Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Amikor fotózással töltjük a karentént, és különleges szombathelyi képek születnek belőle

Kelemen Zoltánnak, a Weöres Sándor Színház színészének az volt a célja, hogy olyan arcát mutassa meg a városnak, ami nem szerepel az utazási irodák prospektusaiban.

Kelemen Zoltán, a Weöres Sándor Színház színésze kedden Szombathely arcai 1 címmel oszott meg egy öt képből álló fotósorozatot Facebook-oldalán. Oké, néha mindenki tölt fel fotókat az arckönyvbe -mondhatnánk - , de Zoltán már a tizedik sorozatnál tart.

Az Óperint utcai gyógyszertár
Az Óperint utcai gyógyszertár
Kelemen Zoltán

Először nem fotósorozatnak indult. Egy ismerősöm kért meg, hogy írjak le pár gondolatot Szombathelyről a Turimform Iroda részére, mint helyi ember - kezdi a sorozat születésének történetét Kelemen Zoltán.

Szombathely arcai
Fémbe kovácsolt kecsesség a Wesselényi utcában.
Kelemen Zoltán

Miközben ezt írtam, döbbentem rá, hogy tulajdonképpen a legeldugottabb zugait is ismerem ennek a városnak. Innen jött az ötlet, hogy nem csak leírom, de le is fotózom, születésem óta milyen itt élni - folytatta.

Megállt az idő
Megállt az idő
Kelemen Zoltán

A fotókat nem szakmai közönségnek szánom, hobbifotósnak sem igazán hívnám magam. Az volt a célom, hogy egy olyan arcát mutassam meg a városnak, ami nem szerepel az utazási irodák prospektusaiban. Ezek az ablakok, falak, kis utcák és házak csak azok számára érdekesek, akik ismerik is őket - mondja.

Távolban a Nagyszálló
Kelemen Zoltán

Kelemen Zoltán folytatja a sorozatot. A képekre kattintva megtekintheti a válogatást, a színész Facebook-oldalán pedig az összes fotót.

A Megyeháza alatti átjáró
Átjáró a Megyeháza alatt
Kelemen Zoltán

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria

Tovább az oldalra