Kelemen Zoltánt „leigazolta” a Falco

A népszerű színészt születésnapján lepte meg egy mezzel a klub.

A Falco honlapján látjuk ám, hogy Váradi Benedek csapatkapitány egy mezt ad át Kelemen Zoltánnak, a WSSz színészének a cserepad környékén. Az idény végén igazolni már nem szoktak, a jövő évi csapat kialakítása sem kezdődött el, a rejtély megoldását azonban megtaláltuk ezek szerint „Keli” (rendszeres szerzőnk) Facebook oldalán.

Kelemen Zoltán Falco meze
falcokc.com

„Szeretett színházam vezetősége és évtizedek óta kedvenc kosárlabdacsapatom, a bajnoki címvédő Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely, a képen látható meglepetéssel kedveskedett nekem, a Szolnoki Olajbányász elleni mérkőzés előtt. Megható volt, köszönöm!” - írja Facebook oldalán Keli, aki ezek szerint ötven éves lett. Mi is gratulálunk, bár mezünk az nincs mometán.

Kelemen Zoltán Falco meze
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű