„Kellene a rossebnek az a pénz, de ha jár, akkor jár”

Ötmilliós jutalmat kap Győr polgármestere, erről nyilatkozott.

Dézsi Csaba András állítja, neki nem kell a pénz, de törvényesen jár neki. Nem igaz, hogy ne lennék jogosult a 35 év munkaviszony után járó jubileumi jutalomra – állította a hvg.hu -nak Győr fideszes polgármestere.

A portál szerint Dézsi Csaba András részére az önkormányzat illetékes szakbizottsága előtt fekvő előterjesztés 5,2 millió forint jubileumi jutalmat javasol kifizetni. A polgármester elmondta, a köztisztviselői törvény alapján egyértelmű és világos jogi alapja van annak, hogy a 35 éves közszolgálati jogviszonya alapján járó (Dézsi Csaba András orvosként is dolgozott) jubileumi bónuszt felvehesse.

"Kellene a rossebnek az a pénz. Elég jól keresek, nem is én kértem ezt a pénzt, a jegyző nyújtja be automatikusan (…) Ha jár, akkor jár. Maga mit tenne? Adjam vissza, vagy vegyek mindenkinek 5 gombóc fagyit?" – fogalmazott a fideszes politikus.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet