„Kellene egy kátyúversenyt rendezni” – A szombathelyi Jegenye utca

Folytatódik a videós sorozatunk.

Ahogy a sorozatunk korábbi részeiben szereplő utcák többségét, úgy a szombathelyi Jegenye utcát is egy olvasónk ajánlotta figyelmünkbe.

Az utca az Éhen Gyula városrészen bújik meg szerényen, a Nyitra utcai iskola szomszédságában. Ez azért érdekes – írja olvasónk – mert a gyerekek gyakran futnak végig az utcán testnevelésórák keretében.

Jegenye utcai kátyúk
Mészáros D. Zsolt

Kicsit kételkedtünk ugyan abban, hogy Jegenye utca sokkal rosszabb állapotban lenne, mint egy átlagos szombathelyi utca, de lapunk munkatársai a helyszínre látogatva valóban méretes kátyúkat találtak ott. Olyannyira, hogy megbánták, hogy nem hoztak colstokot. Merthogy akár egy látványos kátyúversenyt is lehetett volna rendezni ott.

Jegenye utcai kátyúk
Mészáros D. Zsolt

Ennek hiányában csak kátyúugrást tartottak, és elképzelték, ahogy a gyerekek is ezt csinálják tesiórán.

Bár elkezdődtek a városban az útfelújítások, folytatódik Szombathely legrosszabb utcáit bemutató sorozatunk.

Várjuk a további jelölteket!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video