Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Keményen beolvasott a politikusoknak a nő, aki koronavírusban elhunyt férjét gyászolja

Politikusok, akiknek fontosabb saját sikerességük, mint az emberi élet – írja.

Hihetetlen sebességgel pörög az interneten a texasi férfi, David W. Nagy gyászjelentése. A feltehetőleg magyar származású, koronavírusban elhunyt gyászjelentését felesége írta meg egy helyi lapban.

A jelentésben az áll, mindent megtettek azért, hogy ne kapják el a vírust, de a republikánus politikusok, Trump, és az önző emberek miatt nem úszták meg. A feleség szerint mindenkinek, aki nem hajlandó maszkot hordani, szégyellnie kéne magát, mert miattuk egy ember feleslegesen halt meg.

Szóvá teszi, hogyha a járványügy nem vált volna politikai kérdéssé, és jobban foglalkoztatta volna a politikusokat az egyes emberek élete, mint saját sikerességük, most nem tartanánk itt.

Előveszi a Kareneket is, akiknek 'jogukban áll' megtagadni a maszkviselést, még ha ez ártatlan életeket is követel. Reméli, a Karma lesulyt azokra, akik miatt idáig fajult a helyzet.

Az ötgyermekes családapa július 22-én hunyt el.

Jefferson Jimplecute

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra