Kéményseprőket toboroz a Katasztrófavédelem

Az állásbörze a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon 2024. május 28-án lesz.

Vas vármegyével bővül a katasztrófavédelem kéményseprési ellátási területe 2024. július 1-től. A feladatok ellátásához a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ kéményseprő szakmunkásokat toboroz - írja a Katasztrófavédelem honlapja.

A tevékenységet vármegyénkben 2024. július 1-től a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ kéményseprői látják el. Annak érdekében, hogy a feladatkört szakértelemmel rendelkező munkaerő töltse be, a Gazdasági Ellátó Központ toborzást tart. Az állásbörzére a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon 2024. május 28-án kerül sor.

A május 28-i toborzás mellett a Gazdasági Ellátó Központ kéményseprő installációval készül a IX. Vas Vármegyei Tűzoltó Találkozóra is, amit május 25-én a sárvári Nádasdy-vár várparkjában rendez a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Itt az érdeklődők további hasznos információkat kaphatnak a betölthető munkaköröket illetően.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek