Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Képek a Fidesz 31. születésnapi bulijából

Haverok, buli, torta.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képek ma készültek a Fidesz Lendvay utcai székházában, ahol a párt 31. születésnapját ünnepelt.

A Fidesz a Fiatal Demokraták Szövetségének a rövidítése.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j5), Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz országos elnökségének tagja (j4), Bayer Zsolt újságíró (j6), Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke (j8) a párt 31. születésnapi ünnepségén a Fidesz Lendvay utcai székházában
A Miniszterelnöki Sajtóiroda
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (b2), Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz országos elnökségének tagja (j3) és Bayer Zsolt újságíró (b)
A Miniszterelnöki Sajtóiroda
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j3), Bayer Zsolt újságíró (j4), Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Fidesz alelnöke (j5) és Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője (j7)
A Miniszterelnöki Sajtóiroda
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (elöl k), Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz országos elnökségének tagja (j12), Kósa Lajos, a Fidesz országos elnökségének tagja (második sor k), Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára, a Fidesz országos elnökségének tagja (első sor b4), Stumpf István, az Alkotmánybíróság tagja (első sor b3)
A Miniszterelnöki Sajtóiroda
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Fidesz országos elnökségének tagja (b)
A Miniszterelnöki Sajtóiroda
A Miniszterelnöki Sajtóiroda
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra