Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kerékpár-tulajdonosokat keres a Szombathelyi Rendőrkapitányság

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható kerékpárok jogos tulajdonosainak felkutatásában.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1562/2020. bűnügyi számon, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két helyi férfival szemben folytat nyomozást.

Lopott biciklik
police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a két férfi 2020. október hónapban több kerékpárt is eltulajdonított Szombathelyen. A képen látható, ezidáig ismeretlen sértettek tulajdonát képező – fekete színű, férfi vázas, mountain bike típusú, LZ9905891 vázszámú kerékpárt, valamint egy fekete és fehér színű, férfi vázas, SCIROCCO felirattal ellátott, G11410862 vázszámú – kétkerekűt a gyanúsítottak Szombathelyen, az Ady Endre tér környékén és a Szombathely-Szőlős vasúti megállóhely területéről tulajdonították el. Az eljárás során az elkövetőknél lefoglalt kerékpárok közül többet a nyomozók jogos tulajdonosaiknak visszaadtak.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható kerékpárokat felismeri, azokkal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, vagy a kerékpár tulajdonjogát igazolni tudja, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon! Segítségüket köszönjük! - írja a police.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés