Kerékpáros asszonyt lökött fel egy Renault Szombathelyen

Egy gépjárművek számára egyirányú, de a kerékpárosoknak szabályosan kétirányú utcában érkezett a biciklis, akit a személyautó vezetője az utolsó pillanatban vett észre, de megállni már nem tudott.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt kedden délután a szombathelyi Szabó Miklós és Deák Ferenc utcák kereszteződésében.

Kerékpáros asszonyt lökött fel egy Renault Szombathelyen - későn észlelte a biciklist a sofőr
TM/Nyugat.hu

A Szabó Miklós utcában a Petőfi Sándor utca felé tartó személygépkocsi Renault személygépkocsi vezetője a kereszteződésnél elmondása alapján mindkét irányába elnézett, de nem vette észre a menetiránya szerint bal oldalról, a kerékpársávban érkező és szabályosan közlekedő biciklis nőt.

Kerékpáros asszonyt lökött fel egy Renault Szombathelyen - későn észlelte a biciklist a sofőr
TM/Nyugat.hu

Az autó az elejével ütközött a biciklivel, amitől az asszony az aszfaltra esett és arcsérülést szenvedett. A mentők a Markusovszky kórházba szállították.

A gépkocsi vezetője kérdésünkre elmondta, hogy ismeri a kereszteződést, rendszeresen jár errefelé és tudta, hogy az egyirányú utca ellenére balról is érkezhet kerékpár.

A férfi nagyon sajnálja a történteket és azt mondta, hogy váratlanul tűnt elő a biciklis, nem észlelte időben. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló