Irányjelző-búrával lökte árokba a kerékpárost egy Liaz Bőben

A teherautó vezetője a koppanás miatt fékezett. Megállt, hogy megnézze, mi ütközött a gépjárművének. Ezután látta meg a kerékpárost az árokban.

Bük felől Hegyfalu irányába tartott egy Liaz tehergépkocsi a Vas megyei Bő település Petőfi Sándor utcájában, szerdán. A járművet vezető középkorú férfi egy hangos koppanást hallott.

Liaz sodort el egy kerékpáros férfit Bő településen
TM/Nyugat.hu

-Szemből sütött a nap, vakított. Nem hajtottam gyorsan. Amikor meghallottam a koppanást, akkor hirtelen arra gondoltam, hogy talán elütöttem egy kutyát. Lassítottam és megálltam, hogy megnézzem, mi történt. Akkor vettem észre az árokban fekvő kerékpárost - mondta el kérdésünkre a sofőr. - Azonnal odarohantam hozzá. Az eszméleténél volt, tudtunk beszélni. Az irányjelző búrája érte el a vállát és ezután esett be az árokba.

Liaz sodort el egy kerékpáros férfit Bő településen
TM/Nyugat.hu

-Nagyon sajnálom, ami történt. Bocsánatot kértem a férfi feleségétől is. Néhány háznyira laknak csak, a férje nem sokkal korábban indult el hazulról. Látásból még ismerem is, szoktunk egymásnak köszönni, amikor áthajtok a településen. A mentők szerint csak könnyebben sérült, őszintén remélem, hogy a röntgen sem mutat ki súlyosabb sérülést. Mielőbbi felépülést kívánok neki! Egyértelműen én hibáztam, amit nagyon sajnálok.

Liaz sodort el egy kerékpáros férfit Bő településen
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom, nem alakult ki torlódás.

A baleset idején még alacsonyabban járt a nap és elvakította a sofőrt
TM/Nyugat.hu

Információnk szerint a kerékpáros férfi szabályosan közlekedett.

Az irányjelző burája találta el a kerékpáros férfi vállát Bőben
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t