Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Három napig állt kerékpársávon a rendszám nélküli Skoda Szombathelyen

A sötét autót a kerékpárosoknak és a gépjárműveknek is kerülgetniük kellett a Horváth Boldizsár körúton.
Nem tudjuk, mi történt azzal a Skodával, ami vasárnap reggel már a forgalmas szombathelyi Horváth Boldizsár körút szélén állt, a kerékpársávon, rendszám nélkül. Így nézett ki egy aznapi dashcam felvételen:
Rendszám nélküli Skoda áll a kerékpársávon 2021.02.07-én (dashcam)
TM/Nyugat.hu

A kórház felé tartók biztosan nem örültek az úttesten "parkoló" járműnek, amit a kerékpárosok is kerülgettek. Másnap havazás kezdődött, ami kedden is folytatódott.

Rendszám nélküli Skoda áll a kerékpársávon 2021.02.08-án (dashcam)
TM/Nyugat.hu
Este egy sistergős fékcsikorgás, jelezte, hogy valaki későn vette észre a sötét, kivilágítatlan járművet az úton. A fémes csattanás szerencsére elmaradt. Ekkor tárcsáztuk a 112-es segélyhívószámot és bejelentettük az úton álló Skodát. A szélvédőre ragasztott regisztrációs matrica alapján a jármű rendszáma is ismertté vált.
Rendszám nélküli Skoda áll a kerékpársávon 2021.02.09-én
TM/Nyugat.hu
Bár a bejelentés este történt, a Skoda egy órán belül eltűnt az úttestről. Ma már a közeli parkolóban láttuk, ahol senkit sem zavar és balesetveszélyt sem jelent a közlekedőkre.
Rendszám nélküli Skoda áll a kerékpársávon 2021.02.09-én
TM/Nyugat.hu

Ha esetleg valaki tudja, miért maradt napokig az úttesten az autó rendszám nélkül, kérjük, ossza meg velünk! Korábban egy közeli egyirányú utcában állt órákig szembe a forgalommal egy autó az út közepén. Ott a sofőr kiszállt az autójából és begyalogolt a néhány utcányira található kórházba, de ő az autója a rendszámait nem vitte magával.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra