Videó: Naponta többször is bedugul Szombathely legproblémásabb kereszteződése

A Vörösmarty - Semmelweis kereszteződésében gyakori a koccanás, a dugó, és sok az ideges autós. Megnéztük, mi lehet ennek az oka.

A Vörösmarti Mihály és a Semmelweis Ignác utcák Szombathely legforgalmasabb útjai közé tartoznak. És, persze, akkor már a kereszteződésük is eléggé zsúfolt.

A reggeli és a délutáni csúcsban komoly torlódások alakulnak ki, sok a baleset, és még több az ideges autós, akik minden talpalatnyi helyre befurakodnak.

Egy hétköznap reggel fél nyolckor elmentünk a kereszteződéshez, és megnéztük, valóban olyan problémás-e, és hogy mi lehet ennek az oka.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video