Kerítés miatt 4 év 6 hónap börtönre ítélt egy férfit a Szombathelyi Törvényszék

Eredményesen indítványozta másodfokú ügyészségként a Vas Vármegyei Főügyészség a büntetés súlyosítását.

A Vas Vármegyei Főügyészség másodfokú ügyészségként a büntetés súlyosítását eredményesen indítványozta azon vádlott ügyében, akit a Körmendi Járási Ügyészség vádirata alapján eljáró Körmendi Járásbíróság folytatólagosan elkövetett kerítés és kitartottság miatt marasztalt el.

A tényállás szerint a vádlott egy nőt arra bírt rá, hogy szexuális szolgáltatás nyújtásával keressen pénzt. A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit, és a nő által így keresett pénzből biztosította megélhetését.

A Körmendi Járásbíróság halmazati büntetésként a vádlottat 3 év 6 hónap börtönbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte, továbbá a prostitúcióból származó vagyoni haszonra vagyonelkobzást rendelt el.

A kétirányú fellebbezések alapján eljáró Szombathelyi Törvényszék másodfokú bíróságként az elsőfokú bíróság ítéletét akként változtatta meg, hogy a vádlottat 4 év 6 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló