Kész alkotmányt módosítani Orbán a Mi Hazánk kedvéért

Bekerülhet a készpénzhasználat alkotmányos joggá tétele.

Létezik az az ellenzéki párt, akiknek a Fidesz megfontolja az ajánlatait: a Telex írja, hogy a hétfői idénynyitó plenáris ülésen Orbán Viktor gyakorlatilag felajánlotta a Mi Hazánk elnökének, Toroczkai Lászlónak, hogy módosítsák az alkotmányt a kedvükért.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Toroczkai a készpénzhasználat melletti kiállást és a készpénzhasználati jog alkotmányossá tételét kérte számon Orbánon. „Ha önök azt gondolják, hogy ezt érdemes az alkotmányba emelni, nem leszünk akadályai ennek” – mondta Orbán, aki szerint úgyis van 3-4 komoly téma, amit alkotmányba emelnének. „Nyugodtan összerakhatjuk egy csomagba, szívesen várjuk a kezdeményezésüket, és fogunk ezzel foglalkozni” – mondta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek