Készüljön fel, hogy szoros barátságot kell kötnie az esernyőjével

Egész héten esik, de a kedd talán száraz marad. Na meg a hétvége.

Egy gyenge hidegfrontnak köszönhetően a hét első felében záporokra és zivatarokra számíthatunk. Jött is, reméljük, a muskátlik is rendben vannak Csúnya lehet a délután, készüljön! 2016. August 15. 13:13 . Oberwartban a jelek szerint nem sok maradhatott, nagyon csúnyán lecsapott a jég Oberwart környékén már elég komoly mennyiségű jég esett 2016. August 15. 13:58 .

A kedd egészen száraz lesz, az Alföldön számíthatunk záporra, zivatarra, a maximum hőmérséklet 23 és 28 fok között várható.

Felhős lesz az egész hét
időkép

Szerdán és csütörtökön már jóval több csapadékra számíthatunk, a napsütést gomolyfelhők zavarják meg, amikből záporok, zivatarok alakulhatnak. A maximum hőmérséklet 23 és 29 fok között alakul.

A péntek is hasonló lesz, bár több napsütésre számíthatunk, azonban a szél is felélénkül majd. 25-30 fokra van kilátás.

Jó hír azonban, hogy a hétvégén sok napsütés várható, 27-32 fokos hőmérséklettel.

Az időjárást az idokep.hu adatai alapján készítettük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás