Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vesén szúrta volt élettársát, majd magával is végezni akart a férfi

A támadást követően, fel akarta magát gyújtani.

A férfi az élettársával és két közös gyermekükkel Vértesszőlősön élt. Mivel az több kapcsolati problémájuk volt, az asszony szakított a férfival, majd a gyermekekkel együtt 2018 áprilisában elköltözött édesanyjához.

A nő 2018. május 26-án szórakozni indult unokatestvérével, amit volt párja is megtudott, és féltékenységében egész éjjel virrasztott. Az asszony másnap reggel ért vissza, és egyedül elindult az édesanyja otthonába. Útközben elhaladt a vádlott családi háza előtt.

A férfi már várta a sértettet, és egy 21,5 cm pengehosszúságú késsel szerelt az udvaron. A vádlott látta, hogy a sértett az úton közeledik, ezért elbújt a kerítés melletti bokor mögött. Amikor az asszony odaért, a férfi hirtelen elé ugrott, és a késsel egyszer vesén szúrta. Ezt követően dulakodtak, melynek következtében a vádlott halántékon ütötte a sértettet, akinek sikerült a kést kicsavarni a férfi kezéből, majd elmenekült.

A férfi ezután bement a családi házba, és azért, hogy megölje magát, kinyitotta a gázpalackot, begyújtotta, majd a lángok elé állt, de nem bírta a fájdalmat, emiatt kifutott a házból. A vádlott hetekig a közeli erdőben bujkált, és egészen addig szökésben volt, míg a járőrök őt elfogatóparancs alapján, 2018. június 6-án elfogták.

Az asszonyt az unokatestvére szállította kórházba.

A késszúrás jelentős belső vérzést, vagy életfontosságú szerv sérülését okozhatja, így a sértettnél fennállt a közvetett vagy közvetlen életveszéllyel, esetlegesen halállal járó állapot bekövetkezésének lehetősége.

A főügyészség a férfival szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy ha az előkészítő ülésen a bűncselekményt beismeri, akkor 3 év szabadságvesztést szabjon ki vele szemben a törvényszék - írja Magyarország Ügyészsége .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra