Két autó is kigyulladt csütörtökön Vas megyében

Időben meg tudtak állni a sofőrök.

Két gépjárműtűzhöz riasztották a Vas megyei tűzoltó egységeket a tegnapi napon – közölte pénteken a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs

Menet közben gyulladt ki egy személyautó az M86-os főúton, Vámoscsalád térségében csütörtökön reggel. A répcelaki önkormányzati tűzoltók kiérkezéséig az autó vezetője a tüzet egy porral oltó készülék segítségével eloltotta. A tűzoltók a járművet áramtalanították, majd vízsugár segítségével a motorteret visszahűtötték.

Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs

Nádasd közelében, a 86-os főúton is személyautó motortere égett csütörtökön délután. A körmendi és a szentgotthárdi hivatásos tűzoltók vonultak a tűzeset helyszínére. Az egységek kiérkezése előtt az autó vezetője egy porral oltó készülék segítségével eloltotta a lángokat. Az egységek áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek