Két ember meghalt egy soproni tűzben

Egy raktárépületben keletkezett a tűz.

Két ember meghalt egy soproni tűzben, amely egy elhagyatott raktárban keletkezett péntek hajnalban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Mukics Dániel közleményében azt írta, egy polgárőr jelentette háromnegyed egykor, hogy füstöl egy elhagyatott háromszáz négyzetméteres raktárépület Sopronban, a Győri úton.

Tizenkét tűzoltó négy járművel néhány perc alatt a helyszínre érkezett, ahol régi bútorok, könyvek, lomok égtek ötven négyzetméteren. Tűzoltás közben két embert hoztak ki az épületből, de már nem lehetett rajtuk segíteni.

A tűzoltók hajnali negyed kettőre oltották el a lángokat - közölte Mukics Dániel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló