Két év nyolc hónap letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség kábítószer-birtoklás miatt Herczeg Zoltán divattervezőre

Hárommillió forint szakértői költséget is be kellene fizetnie.

Instagram-posztban számolt be Herczeg Zoltán divattervező arról, hogy kézhez kapta a hivatalos vádiratot, amiből kiderül, hogy az ügyészség kábítószer-birtoklás miatt 2 év 8 hónap letöltendő börtönbüntetést, illetve 3 évre a közügyektől való eltiltást indítványoznak rá – vette észre a 24.hu.

A 61 éves férfi, ahogy írta vád szerint már csak „megszerzéssel elkövetett” birtoklásért, tulajdonképpen fogyasztásért ítéltetnék el. A divattervező április 20-án szabadult 182 napos előzetes letartóztatásból a Venyige utcai fegyházból, és ekkor kezdődött 122 napig tartó házi őrizete.

Nemrégiben a Népszavának adott interjút, amelyben többek közt arról beszélt, hogy balek volt, mivel úgy szegte meg a törvényt, hogy sokat foglalkozott közügyekkel. Úgy véli, egy olyan játszma részévé vált, amelyre semmiféle ráhatása nincsen, s meglátása szerint Magyarországon nem igazságszolgáltatás, hanem jogszolgáltatás van.

Herczeg Zoltán
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek