Két év tíz hónap a sárvári biciklitolvajnak

Visszaeső, feltételesen sem szabadulhat.

A Sárvári Járásbíróság kétrendbeli lopás bűntette és több rendbeli lopás vétsége miatt halmazati büntetésül 2 év 10 hónap fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte a többszörös visszaeső vádlottat. A vádlott a szabadságvesztés büntetésből feltételes szabadságra nem bocsátható.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A vádirati tényállás lényege szerint a többszörös visszaeső vádlott – aki korábban rablás bűntettet miatt lett jogerősen elítélve, amely börtön büntetéséből 2018 őszén szabadult - 2020 szeptemberében Sárváron két nap alatt több mint 300.000 forint értékben tulajdonított el kerékpárokat, köztük egy robbanómotoros kerékpárt is. A nyomozás során a kerékpárokat a rendőrség lefoglalta, azokat kiadták a sértetteknek, így a sértettek kára megtérült.

A bíróság kötelezte a vádlottat a közel 300.000 forint bűnügyi költség megfizetésére. Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek