Két fát is kitört egy teherautó Meggyeskovácsinál, miután áttért a sávjába egy autó

A sofőr próbálta elkerülni az ütközést, így az árokban landolt, a vétkes pedig elhajtott a helyszínről.

Szerencsés kimenetelű közlekedési baleset történt Meggyeskovácsi és Ikervár között. Információink szerint egy Mercedes teherjármű Meggyeskovácsi irányába tartott, amikor az egyenes szakaszon egy eddig ismeretlen jármű áttért a sávjába – jelentette kollégánk a helyszínről.

A teherautó vezetője villogtatással, dudálással jelzett a másik sofőrnek, és a padkára húzódott. A másik autó vezetője hirtelen visszarántotta a kormányt, visszatért a sávjába, de az áruval megrakott teherautó már nem tudott visszatérni az útra, kidöntött két vastag törzsű fát és egy harmadiknak ütközve állt meg.

112Press

A balesetben személyi sérülés nem történt, a másik jármű vezetője viszont meg sem állt, elhajtott a helyszínről, annak ellenére, hogy feltehetőleg észlelnie kellett, hogy balesetet okozott. A rendőrség viszont megkezdte az adatgyűjtést, bekérik a környező kamerák felvételeit, így van arra esély, meglesz a vétkes sofőr.

A teherautó sofőrje kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, szilánkok vágták meg a kezét, illetve a cipőjébe is szóródott néhány darab, így több helyen vérzett a lába is. Nagy szerencse, hogy nem volt utasa, ő ugyanis nem úszta volna meg sérülések nélkül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló