Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két férj, dupla öröm? – Férjhez ment egyszer Koszovóban, majd Szombathelyen is egy nő

De persze lebukott.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szombathelyi Járási Ügyészség kettős házasság bűntette miatt kedden bíróság elé állította azt a nőt, aki házasságának fennállása alatt újabb házasságot kötött 2018 decemberében Szombathelyen – tájékoztatta lapunkat a Vas Megyei Főügyészség.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A vád szerint a vádlott érvényes házasságot kötött egy koszovói állampolgárral rövid ismeretséget követően 2017 májusában, a Koszovói Köztársaságban.

A vádlott hazautazását követően intézni kezdte a külföldön kötött házasság magyarországi anyakönyvezését, ennek érdekében lefordíttatta a Koszovóban kiállított házassági anyakönyvi kivonatot, majd benyújtotta az anyakönyvi hatóságnak.

A hatóság hiánypótlásra szólította fel a vádlottat az okirat hiányossága miatt, azonban a vádlott a felhívásnak nem tett eleget, hanem anélkül, hogy az előző házasságát felbontotta volna, újabb házasságot kötött egy magyar állampolgárral.

A vádlott hajadonnak vallotta magát a házasságkötési szándék bejelentésekor, ezért az anyakönyvi hatóság anyakönyvezte az újabb házasságot. A Szombathelyi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően próbára bocsátotta a vádlottat.

Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés