Két hónapja átadták a munkaterületet, egyetlen kapavágás sem történt a szombathelyi víztoronynál

A KRESZ-park elvileg a munkálatok miatt nem nyitott ki idén nyáron.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy habár már több mint két hónapja átadták a munkaterületet a víztoronynál , ott egyelőre semmi nem történt.

Ma délelőtt mi is kikukkantottunk a helyszínre, és csak megerősíteni tudjuk a levélben állítottakat: semmiféle munkának nincs nyoma.

Józing Antal

Ennek tükrében nehezen érthető, hogy miért nem lehet nyitva a KRESZ-park.

Munkaterület ide vagy oda, a park amúgy szabadon látogatható, kerítésnek vagy hasonlónak nincs nyoma, a szerelmesek ücsörögnek a padokon, a gyerekek továbbra is használják a hintákat.

Józing Antal

A városháza honlapján található hivatalos projektdokumentum szerint a ráncfelvarrott víztoronynak és környezetének jövő májusra kell elkészülnie.

Hogy mi is készül, vagy kellene készülnie, annak részleteiről itt talál bőséges információt és képanyagot.

Józing Antal

A kivitelezés csúszásával kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a városházának: amint megjöttek a válaszok, frissítjük írásunkat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet