Két ittas sofőrt is elcsíptek a vasi rendőrök

Ugrott mindkettejük jogosítványa.

Egy csongrádi sofőr ittasan okozott anyagi káros közlekedési balesetet a délutáni órákban Hegyhátszentjakab térségében. Ugyancsak pozitív értéket mutatott az alkoholteszter egy csepregi lakosnál, akit Szombathelyen, a Söptei úton igazoltattak.

A rendőrök mindkét sofőr vezetői engedélyét elvették és velük szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult az illetékes rendőrkapitányságokon – áll a police.hu-n.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek