Két ittas sofőr is balesetezett Szombathelyen

És még jogosítvány sem volt náluk.

A járőrök két ittas sofőrrel szemben is intézkedtek az elmúlt 24 órában Szombathelyen. Az 56 éves férfi a Bogáti utcában, a 38 éves járművezető a Szent Flórián körúton okozott anyagi kárral végződött közlekedési balesetet – közölte hétfőn a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszíni intézkedés során mindkét gépkocsivezetőt megszondáztatták és mindkettejüknél pozitív értéket mutatott az alkoholteszter, ezért őket további mintavételre előállították, ráadásul egyiküknél sem volt ott a vezetői engedélyük.

Velük szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Szombathelyi Rendőrkapitányságon – írták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek