Két körözött férfit is elcsíptek a vasi rendőrök

A Szombathelyi Járásbíróság és a Zalaegerszegi Járásbíróság is körözte őket.

A vasi rendőrök az elmúlt 24 órában kettő körözött személlyel szemben intézkedtek Szombathelyen és Celldömölkön – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy 56 éves és egy 62 éves férfival szemben a Szombathelyi Járásbíróság és a Zalaegerszegi Járásbíróság is körözést bocsátott ki pénzbírságot helyettesítő elzárás letöltése miatt, ezért a járőrök mindkét személyt átadták a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek