Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Két menekült holttestét találták meg egy kisbuszban a határnál

Az embercsempész elmenekült, hajtóvadászat indult ellene.

Az osztrák-magyar határszakaszon, a cinfalvi (Siegendorf) Pußta környékén két menekült holttestére bukkantak egy mikrobuszban. Mellettük további 26 menekültet is elkaptak a hatóságok. A Burgenlandi Tartományi Rendőr-igazgatóság szóvivője szerint a mikrobuszt a Bundesheer katonái vonták ellenőrzés alá, ekkor derült ki, hogy migránsokat szállít, az embercsempész elmenekült.

A rendőrség szerint a két férfi halálát rossz egészségi állapotuk és dehidráltságuk okozta. A többi menekült nem szorult orvosi segítségre, őket vízzel látták el.

Az embercsempész ellen hajtóvadászat indult, osztrák és magyar oldalon egyaránt. A közösségi médiában többen arról számoltak be, hogy a környező utakon osztrák és magyar rendőrök állítanak meg és ellenőriznek szinte minden autót, főleg osztrák rendszámúakat.

Hajtóvadászat az embercsempész ellen
Thomas Lenger, Monatsrevue / BVZ
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra