Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Két menekültet halálra gázolt a vonat Alsó-Ausztriában

Két társuk a sínek mellett haladt, ők menedékjogot kértek.

Két menekültet gázolt el egy vonat csütörtök este Wolfsthal és Hainburg an der Donau között az Alsó-Ausztriában. A síneken gyalogoltak, a motoros nem tudott időben fékezni - írja az ORF.at .

Az osztrák rendőrség tájékoztatása szerint ketten a síneken, ketten pedig a sínek melletti földúton voltak, amikor egy S8-as gyorsvonat jött.

A mozdonyvezető felfedezte a két sötét ruhás embert a síneken, és az Állami Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint azonnal kényszermegállást indított, "de a vonat sebessége és súlya miatt nem tudott időben megállni".

A vonat elkapta a két embert, akik a helyszínen meghaltak. A két elhunyt személyazonossága egyelőre nem ismert. A másik két személy azt mondta, hogy idegenek, és menedékjogot akartak kérni.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek