Két napig oltották a bálakazal lángjait a szombathelyi tűzoltók

Két tűzesethez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat a hétvégén.

Százötven darab, kazalba rakott kockabála égett pénteken délután Szombathely határában - közölte hétfőn Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szuhogyi-Balogh Nikoletta tű. főhadnagy/Vas VMKI

A szombathelyi hivatásos és önkéntes tűzoltók több vízsugárral a közelben lévő elektromos elosztó szekrényt és trafót védték.

Szuhogyi-Balogh Nikoletta tű. főhadnagy/Vas VMKI

Az egység munkáját a helyszínen egy erőgép segítette, ami a kazlat megbontotta, ezáltal a tűzoltók könnyedén hozzáfértek a még izzó részekhez.

Szuhogyi-Balogh Nikoletta tű. főhadnagy/Vas VMKI

A Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit.

Szuhogyi-Balogh Nikoletta tű. főhadnagy/Vas VMKI

Történt azonban egy másik tűzeset is Vas megyében a hétvégén: családi ház előszobájában lévő elosztószekrényben keletkezett tűz tegnap délután a hegyhátszentpéteri Béke utcában. A zalaegerszegi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a lakó egy porral oltó tűzoltó készülék segítségével eloltotta a tüzet. Az egység az álmennyezetet megbontotta, a tűz által érintett lakrészt hőkamerával átvizsgálta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló