Két napig oltották a bálakazal lángjait a szombathelyi tűzoltók

Két tűzesethez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat a hétvégén.

Százötven darab, kazalba rakott kockabála égett pénteken délután Szombathely határában - közölte hétfőn Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szuhogyi-Balogh Nikoletta tű. főhadnagy/Vas VMKI

A szombathelyi hivatásos és önkéntes tűzoltók több vízsugárral a közelben lévő elektromos elosztó szekrényt és trafót védték.

Szuhogyi-Balogh Nikoletta tű. főhadnagy/Vas VMKI

Az egység munkáját a helyszínen egy erőgép segítette, ami a kazlat megbontotta, ezáltal a tűzoltók könnyedén hozzáfértek a még izzó részekhez.

Szuhogyi-Balogh Nikoletta tű. főhadnagy/Vas VMKI

A Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit.

Szuhogyi-Balogh Nikoletta tű. főhadnagy/Vas VMKI

Történt azonban egy másik tűzeset is Vas megyében a hétvégén: családi ház előszobájában lévő elosztószekrényben keletkezett tűz tegnap délután a hegyhátszentpéteri Béke utcában. A zalaegerszegi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a lakó egy porral oltó tűzoltó készülék segítségével eloltotta a tüzet. Az egység az álmennyezetet megbontotta, a tűz által érintett lakrészt hőkamerával átvizsgálta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló