Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Két személyautó karambolozott Szombathely és Ják között

Az egyik járműbe beszorult egy ember.

Összeütközött két személyautó Szombathely és Ják között, a 8707-es jelzésű út 20-as kilométerénél. Egy ember beszorult az egyik járműbe, őt a szombathelyi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is, és várják a közútkezelő munkatársait, hogy eltakarítsák az úttestre került törmeléket.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek