Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Feljelentéssel végződött a Kétfarkú Kutya Párt járdafestése Szombathelyen

Közterület beszennyezése miatt kell felelnie a szimpatizánsoknak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lassan egy éve, hogy az országban több helyen felbukkanva próbálja meg a Kétfarkú Kutya Párt festéssel feldobni a szétrepedezett járdaszakaszokat. Az ok csupán annyi, hogy ezzel szeretnék feldobni az elhagnyagolt járdákat, meg egy kicsit felhívni a figyelmet arra is, hogy akár erre a területre is lehetne pénzt költeni az ország sokszor feleslegesnek tűnő beruházásai helyett.

Járdát festett a Kétfarkú Kutya Párt az Ady téren
Készül az aszfalt mű
Mészáros Zsolt

Szombathelyen ma délután esett neki egy 3-4 fős csoport az MMIK előtt a Sörház utca melletti járdának és a négyszín-tételt használva festették is a repedezett aszfaltot. Az akció egyébként tetszett a szombathelyieknek, hiszen több arra járó - korosztálytól függetlenül - beállt segíteni a festésben.

Mindezt addig tehették békésen, amíg a kiérkező közterület felügyelők közterület beszennyezése miatt feljelentést nem tettek a szimpatizánsokkal szemben.

Járdát festett a Kétfarkú Kutya Párt az Ady téren
Az arra járó szombathelyieknek tetszett az akció
Mészáros Zsolt

Tavaly novemberben egyébként sokkal rosszabbúl jártak a KKP-sek Pécsen. Ott a járdafestésért a rendőrök bevitték a pingálókat az őrsre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés