Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Feljelentéssel végződött a Kétfarkú Kutya Párt járdafestése Szombathelyen

Közterület beszennyezése miatt kell felelnie a szimpatizánsoknak.

Lassan egy éve, hogy az országban több helyen felbukkanva próbálja meg a Kétfarkú Kutya Párt festéssel feldobni a szétrepedezett járdaszakaszokat. Az ok csupán annyi, hogy ezzel szeretnék feldobni az elhagnyagolt járdákat, meg egy kicsit felhívni a figyelmet arra is, hogy akár erre a területre is lehetne pénzt költeni az ország sokszor feleslegesnek tűnő beruházásai helyett.

Járdát festett a Kétfarkú Kutya Párt az Ady téren
Készül az aszfalt mű
Mészáros Zsolt

Szombathelyen ma délután esett neki egy 3-4 fős csoport az MMIK előtt a Sörház utca melletti járdának és a négyszín-tételt használva festették is a repedezett aszfaltot. Az akció egyébként tetszett a szombathelyieknek, hiszen több arra járó - korosztálytól függetlenül - beállt segíteni a festésben.

Mindezt addig tehették békésen, amíg a kiérkező közterület felügyelők közterület beszennyezése miatt feljelentést nem tettek a szimpatizánsokkal szemben.

Járdát festett a Kétfarkú Kutya Párt az Ady téren
Az arra járó szombathelyieknek tetszett az akció
Mészáros Zsolt

Tavaly novemberben egyébként sokkal rosszabbúl jártak a KKP-sek Pécsen. Ott a járdafestésért a rendőrök bevitték a pingálókat az őrsre.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra