Szombathely lassan utoléri Felcsútot, itt is le kell bontani a kétfarkúak színes buszváróját

Az önkormányzat 30 év után épp ott akar új buszvárót építeni.

Tavaly októberben állított fel egy színes buszvárót a Kétfarkú Kutya Párt Szombathelyen, a KRESZ-park mellett a Szent Flórián körúton. A buszvárónak kalandos élete volt, tavaly Felcsúton építettek meg öt ilyen pavilont, de nem volt rá engedélyük, így el kellett szállítaniuk.

Az egyik, eredetileg felcsúti buszvárót Szombathelyre hozták, ahol tavaly ősszel építették újra. De a buszváró kalandjai folytatódnak, innen is mennie kell.

Így szállították el Fekcsútról a buszvárót
Forrás: Facebook / Magyar Kétfarkú Kutya Párt

A kétfarkúak tegnap a Facebookon hozták nyilvánosságra a szombathelyi önkormányzat levelét, amiben felszólítják őket, hogy vigyék el onnan, mert ott ők akarnak új buszvárót építeni. A párt hozzáteszi, éppen oda akarnak most újat építeni, ahol 30 éve nincs.

Ha ott hagyják a buszvárót, ahol van, az önkormányzat a SZOVA telephelyére viszik, ahonnan a kétfarkúak elszállíthatják.

Kíváncsian várjuk, hol folytatódik a színes buszváró kalandos élete.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet