Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Kétfarkú Kutyapárt végigkotkodácsolt öt percet az állami tévén

Csirkejelmezben, szívószállal és szemüvegben.

A Kétfarkú Kutyapárt volt a következő az állami tévén, a pártok ötpercében. A közpénzből egy év alatt 80 milliárddal kitömött, kormányzati szócsőként működő állami tévé a kampányban öt-öt percet ad a pártoknak a bemutatkozásra, nem meglepő, hogy a pártok ezt nem is veszik komolyan, és az ezzel megbízott emberük vérmérséklete, humorérzéke alapján reagál rá.

A sort a Jobbik kezdte, Mirkóczi Ádám kijelentette, két év után engedték szóhoz jutni a köztévén, aztán öt percen át szidta a közmédia működését. Szerdán a Momentum is megkapta a maga öt percét: Orbán Ráhelről, Tiborczról és Kósa Lajosról kérdezték Orbán Viktort A Momentum öt percen át olvashatott be a köztévén Orbán Viktornak 2018. March 22. 10:45 . Jött Juhász Péter, az Együtt elnöke hosszú percekig sorolta a propaganda csatorna bűnlajstromát: miközben az ellenzéknek nem adnak megszólalási lehetőséget, a 24 órás hírfolyamukban elhallgatják a legsúlyosabb korrupciós botrányokat.

Péntek este a Kétfarkú Kutyapárton volt a sor, Tichy-Rács József képviselőjelölt és szóvivő egy csirkejelmezben ült be a stúdióba, és végig kotkodált. Érdemes megnézni, egyetlen pillanatig nem esett ki a szerepéből, miközben a műsorvezető érezhetően feszengett szerepében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra