Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kétszázszor feküdt le diákjaival egy pennsylvaniai katolikus iskola tanárnője

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 33 éves Randi Zurenko-t felfüggesztették, majd azonnal le is tartóztatták - írja a Mirror . Az egyik diák, akit megrontott lány volt, vele 2013-ban jött össze. A fiatallal egy parkba ment sétálni, majd megmasszírozta a hátát, és levette a melltartóját. A kapcsolatuk nem tartott sokáig, a fiatal lány ugyanis még abban az évben elballagott az iskolából.

Randi Zurenko
Mirror.com

Zurenko tavaly jött össze a második diákkal, akivel többször le is feküdt, sőt, még fényképeket is készített a meztelen fiatalról. Vele több helyen is szeretkezett, többek közt ugyanabban a parkban is, ahová a fiatal lányt vitte. A rendőrség azt állítja, hogy ezeken kívül a nő többször is alkohollal kínálta a fiatalkorú diákokat.

A nőt, többek között, 153 rendbeli megrontással vádolják. A katolikus iskola egy közleményben nyilatkozott. Elmondták, hogy mélységesen megrendítették őket a hírek, és arról is biztosítottak mindenkit, hogy minden ilyen eset azonnali elbocsájtást von maga után.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra